Агрегати з ЧПУ необхідні в сучасному виробництві

Компанія ATEMAG розробляє агрегати для верстатів з ЧПУ, якими задоволені не лише клієнти, але і провідні виробники верстатів.

Vario Viso z serii Function Line, wyposażony we frez do systemu OVVO
Vario Viso з серії Function Line з фрезом під з’єднання OVVO

Акцент на якість і надійність продукції дозволив німецькій компанії ATEMAG забезпечити стабільну позицію на ринку виробників агрегатів для верстатів з ЧПУ.

Нещодавно минув рік з моменту як компанія ITA TOOLS стала ексклюзивним дистриб’ютором на території України німецької фірми ATEMAG, яка має дванадцятилітній досвід в області технологій, агрегатів для верстатів з ЧПУ.

– Завдяки будуванню співробітництва на основі партнерства, ми отримали визнання та довіру навіть найвимогливіших клієнтів, – говорить Конрад Жабіцкі, фахівець в області марки ATEMAG в ITA TOOLS.

Секрет довголіття агрегатів німецької фірми ATEMAG криється в точності виконання комплектуючих і ретельності збирання. Складові поставляються від німецьких виробників, а до того, усі вони ретельно перевіряються на місці перед монтажем. Внаслідок цього, точно виготовлені та відкалібровані конічні зубчасті колеса (до 0,06 мм), гарантують безшумну роботу нижче 80 дб. Кожен агрегат збирається окремим спеціалістом, а процес монтажу разом з вимірами зберігається в спеціальній карті разом із зазначеним серійним номером. Ця процедура дозволяє перевірити історію пристрою навіть через багато років після виходу з конвеєра.

Агрегат Extra
Агрегат ATEMAG EXTRA з фрезом для замків

Підбір агрегату для обробки

Вибір агрегату залежить від запланованої користувачем обробки. У каталозі міститься широкий асортимент продукції, також є можливість проектування і виготовлення спеціальних замовлень, які відповідатимуть потребам клієнта.

Серед клієнтів ITA TOOLS найбільшою популярністю користуються агрегати типу DUO, VARIO VISO і EXTRA серії Function Line.

Перший має два виходи для інструменту під кутом 90° градусів. Другий дає можливість підбору кута роботи в діапазоні від -10° до 90°. Головним призначенням пристроїв даної серії є обробка із застосуванням свердел і фрез. Вони бездоганно працюють на ЧПУ-верстатах для виробництва меблів, які використовують інноваційну систему з’єднання OVVO. Агрегат EXTRA дозволяє виконувати обробку отворів під замки та інші операції, що вимагають застосування довгих фрез.

Агрегат SOFT-TOUCH

На всіх виставках, в яких бере участь фірма, великий інтерес викликає презентація роботи „плаваючого” агрегату SOFТ-TOUCH, який завдяки своїй конструкції зберігає однакову глибину фрезерованого паза або отвору.

Агрегат ATEMAG дає можливість знизити витрати виробництва

Ці невеликі пристрої дозволяють уникнути вкладання великих інвестицій, пов’язаних з купівлею дорогих 5-осьових верстатів і одночасно розширюють можливості і оптимізують роботу на наявних чотирьох осьових центрах. Компанія ATEMAG давно вже стала впізнаваним брендом, якому довіряють не тільки клієнти, але і провідні виробники верстатів. Представники ITA TOOLS нададуть професійну консультацію і допоможуть у виборі відповідного пристрою, який відповідатиме усім вимогам сучасного виробництва.