Система для виробництва коротких серій дверей і вікон – фрезер для замків Virutex FC 116U

Продумана система, яка полегшує ремонт і виробництво коротких серій дверей і вікон на замовлення.

Окрім широкого вибору вікон і дверей, який представляють великі виробники в масштабі ринку цілої країни, популярністю користуються столярні вироби зроблені в невеликих приватних фірмах.

Іспанський VIRUTEX – це виробник професійного електроінструменту, який має в своєму асортименті багато товарів для майстрів – як виробників, так і монтажників столярки. Широкий спектр рішень – це не тільки електроінструмент, а також необхідні аксесуари для будь-якого виробництва, що займається дверима і вікнами.

Фрезер для замків FC 116U на даний момент не має конкурентів на ринку
Фрезер FC 116U на даний момент не має конкурентів.

– Гама інструментів VIRUTEX до дрібниць продумана. Вона створена для полегшення роботи і виробництва коротких серій дверей і вікон на замовлення, а також їх реконструкція. Особливої уваги заслуговує фрезер для врізки дверних замків FC 116U, який в даний час є неперевершеним рішенням на ринку.

Можливості системи

Пристрій розроблений для швидкого фрезування кишені під замок з максимальною глибиною 125 мм і висотою 177 мм. Діапазон змінних фрез охоплює діаметр від 16 до 30 мм. Це дозволяє монтаж будь-якого замка, доступного на ринку. Фрезер для замків оснащений системою кріплення безпосередньо до дверей і дозволяє працювати у вертикальному і горизонтальному положенні, а його конструкція не пошкоджує поверхні дверей.

Завдяки цьому фрезер для замків є мобільним і може виконувати кілька технологічних операцій безпосередньо у клієнта, наприклад, при монтажі столярних виробів.

Направляючі, які копіюють висоту посадкового місця замка, дозволяють фрезерування серії однакових отворів, що значно прискорює роботу. Це ідеальне рішення для малих і середніх виробників дверей на замовлення або коротких серій для підприємств, які не мають стаціонарних верстатів.

В комплект також входить шаблон UT 16I для свердління отвору під ручку і бічний замок.

Завдяки регулюванню положення шпинделя, пристрій дозволяє також фрезувати в дверях зі складним профілем. Змінні фрези з гвинтовим різьбленням на довгий стрижень зі спіральними каналами ефективно відводять стружку. А компактна конструкція і дерев’яна коробка роблять пристрій простим в транспортуванні.

Рішення компанії Virutex повинно зацікавити широке коло професіоналів, які прагнуть розширити спектр своїх послуг і при цьому заощадити кошти фірми.