Професійна коронка FASTX4

Компанія СМТ пропонує професійний вибір коронок (висвердлювачів) для електриків, столярів, будівельників, сантехніків, телефоністів, монтувальників кухонь та вентиляційних систем

Серія висвердлювачів була розроблена так, щоб забезпечити максимальний термін використання та високу продуктивність в більшості сучасних будівельних матеріалів.

Приклад швидкої роботі коронки складається з чотирьох етапів:

1. Швидкий монтаж і демонтаж

Коронка легко монтується без додаткових інструментів
Коронка легко монтується без додаткових інструментів

Система швидкого монтажу і демонтажу дозволяє змінити висвердлювач на інший без тривалої перерви в роботі. Це єдина система, яка дозволяє такого роду операції без використання будь-якйх додаткових інструментів.

2. Швидке свердління

Робота під кутом
Ефективність роботи навіть під кутом до оброблюваного матеріалу

Коронка FASTX4 має унікальну конструкцію корпусу і геометрію лез, що забезпечує швидке і точне свердління навіть під екстремальними кутами роботи.

3. Ефективне збільшення отворів

Збільшення отворів
Швидке збільшення отворів

Висвердлювач CMT є ідеальним рішенням для збільшення отворів. Для прикладу, на направляючий хвостовик 550-HS1 без проблем можна встановити дві коронки, що дозволяє збільшити будь-який отвір за декілька секунд.

4. Просте видалення відходів

Усунення висвердленого матеріалу без додаткових інструментів
Усунення висвердленого матеріалу без додаткових інструментів

Вам більше ніколи не знадобиться для цього шуруповерти або інші інструменти. Матеріал може бути видалений шляхом розвороту направляючого свердла.

З асортиментом коронок FASTX4 ви можете ознайомитися на нашій сторінці.