Індивідуальне маркування торцювальних пил

Компанія ITA TOOLS протягом декількох років успішно постачає інструменти для найбільших фабрик і підприємств, що виготовляють меблі. Крім інструментів відомих на ринку брендів, таких як CMT, PIHER, FLAI, ATEMAG, ELASTOMERI, SCHMALZ та CRUING, в асортименті компанії є широкий вибір інструментів, які вона продає під власною торговою маркою.

Багаторічний досвід продажів і партнерство з найкращими виробниками інструментів сприяли появі широкого асортименту пил, зокрема, для розкроювання ДСП на форматно-розкрійних верстатах і пиляльних центрах.
– «ITA TOOLS» пропонує своїм клієнтам кілька розмірів торцювальних і підрізних пил, найпоширеніших на ринку, – розповідає Петро Жох, координатор з обслуговування клієнтів.

– Вони доступні безпосередньо зі складу. Це стосується як класичних пил діаметром 300 мм з 96 зубами для форматно-розкрійних верстатів, так і з діаметром 350, 400, 450 і 460 мм для пильних центрів. В асортименті є пили для таких верстатів, як HOLZMA, SCHELLING, HOLZHER, GIBEN, SCM.

Технології на варті ефективності та надійності

Інструменти «ITA TOOLS» вирізняються високою якістю різання і вигідною ціною. Зуби пил виготовлені із твердосплаву відомого європейського виробника з дрібним зерном, що гарантує відповідну якість роботи пили після чергового загострювання із збереженням ідеальної обробки краю плити.

Пила ITA TOOLS
Пила ITA TOOLS

Завдяки точним антивібраційним отворам унікальної форми пили цієї марки працюють безшумно і без вібрацій, що підвищує точність операцій. Корпус пили, вирізаний лазером забезпечує ідеальний пропил.

Додаткові можливості

– Окрім того, пили можна також персоналізувати завдяки нанесенню будь-якого символу або напису на корпусі відповідно до побажань клієнта.

– Таким чином можна пронумерувати основну і підрізну пили чи вказати верстат або навіть працівника, який виконує роботи. Пили «ITA TOOLS» – перевірений роками продукт на ринку, який забезпечує оптимізацію вартості розкроювання плити і гарантує відповідну якість.

Окрім того, більше десятка торговельних представників, які працюють на території України, завжди підтримають клієнта своїми знаннями і досвідом. Безумовно, це робить «ITA TOOLS» одним із провідних постачальників пил на нашому ринку.