Циркулярна пила FLAI з новим ультратвердим сплавом

Компанія ITA TOOLS розширює модельний ряд пил італійського виробника FLAI

Циркулярна пила FLAI
Циркулярна пила FLAI

Новинка призначена для різання плит на пильних центрах. Циркулярна пила FLAI DPX за характеристиками далеко випереджає конкурентів – зубці зроблені зі спеціально запатентованого наносплаву з твердістю 2550 HV. Також, конструктори додатково допрацювали динамічно збалансований корпус.

Випробування, проведені на декількох підприємствах, чітко показали істотно більший термін використання у порівнянні з найбільш ходовими пилами, доступними на польському і українському ринках.

Було порівняно знос пили, який вимірюється кількістю виривань у відношенні до кількості різаних метрів плити. Випробування були проведені в однакових умовах, на одному і тому ж матеріалі і при однакових параметрах роботи (швидкість обертання і швидкість подачі). Результати тестування представлені на графіку. Тут чітко можна побачити різницю між пилами FLAI DPX і іншими пилами, які брали участь в тесті.

Результати тесту: циркулярна пила FLAI проти популярних пил інших виробників
На графіку: горизонтальна вісь – кількість вирвань, вертикальна – відстань в метрах, пройдена пилою в двосторонньо ламінованому матеріалі.

Висновки досить красномовні: циркулярна пила FLAI DPX ріже від двох до чотирьох разів довше, ніж пили, доступні на ринку. Це дозволяє, по-перше: знизити години простою верстату, пов’язані з загостренням інструменту, і по-друге – рідше купувати нові пили (що, зрештою, теж призводить до економії коштів для бізнеса).

Щоб пила FLAI DPX зберегла свої відмінні властивості навіть після загострення, вона повина бути відповідним чином обслуговувана. Компанія ITA TOOLS забезпечує швидкий і професійний сервіс інструменту FLAI, який дозволяє використовувати властивості нано – твердосплаву практично до самого кінця. Пили і підрізні пили до найпопулярніших пильних центрів доступні на складі компанії ITA TOOLS.

Застосовуючи пили FLAI DPX з наносплаву можна значно спростити процес різання і помітно знизити його вартість.