Про нас

Про фірму

Фірма ITA TOOLS пропонує інструменти для обробки деревини, деревопохідних і штучних матеріалів від провідних європейських виробників.
Серед широкого асортименту фірми ви знайдете свердла, патрони і аксесуари до ЧПУ, фрези кінцеві та спіральні, фрезерні головки, змінні ножі, пили дискові та алмазний інструмент, а також широкий вибір аксесуарів, необхідних в процесі деревообробки.
Додатковою перевагою фірми ITA TOOLS є можливість замовлення інструментів  нестандартних розмірів і застосувань, які максимально відповідатимуть індивідуальній потребі клієнта.

Товари з нашим логотипом з точки зору характеристик і якості належать до найбільш поширених інструментів у Європі. Ми співпрацюємо з групою знаних виробників у сфері деревобробки, які мають великий досвід на європейському ринку. Продукція характеризується високим рівнем інноваційності з точки зору конструкційних розв’язань та застосованих матеріалів.

Про деревообробку ми знаємо все, тому розуміємо, що обладнання та інструмент повинен працювати довго та ефективно, з мініальними перервами на сервіс. Тому проблему швидкого та якісного обслуговування ми вирішили взяти на себе. І наші клієнти, і сторонні фірми мають можливість скористатися послугами відновлення та гострення інструментів. Як реставрація, так і загострення проводиться нашими фахівцями на парку сучасних верстатів з обов’язковими вимірюваннями та створенням індивідуальної карти інструмента.

Пропонуючи широкий спектр товарів та послуг, ми намагаємося задовольнити усі потреби клієнтів. У нас ви знайдете товари високої якості за помірними цінами, що поєднують в собі високу витривалість та ефективність. Запропоновані нами товари користуються популярністю у малого, середнього бізнесу та на найбільших виробничих лініях в Польщі та цілій Європі.Віднедавна, наша фірма вийшла і на український ринок. Динаміка розвитку обіцяє позитивний результат, тому запрошуємо до грона задоволених клієнтів та партнерів.

Про блог

Як вже згадувалося вище, ми маємо значний досвід в галузі деревообробки та суміжних сферах. І вважаємо, що корисною інформацією можна і потрібно ділитись з широким загалом, тому було вирішено запустити блог.

На сторінках цього блогу регулярно з’являтимуться статті з тестами, новинками обладнання та технологій, дослідженнями ринку та з власними розробками.

Підписуйтесь на нас та розвивайтеся разом з нами.