Спіральні фрези для виробництва дверей і стільців

Ідеальним поєднанням є спіральний фрез, зафіксований в термозатискному патроні для монтажу на верстаті з ЧПУ

Спіральні фрези є одними з основних інструментів, що використовуються на оброблювальних центрах. Вони необхідні для обробки будь-яких видів деревини, різних видів фанери і деревопохідних матеріалів.

Спіральний фрез призначений для створення отворів для дверного вічка
Спіральний фрез призначений для створення отворів для дверного вічка

Беручи до уваги значення фрезу для деревообробки, компанія ITA TOOLS розширила свій асортимент спіральних фрез, розділивши їх за кількістю і формою ріжучих граней, а також за типом роботи, яку інструмент має виконати. Найбільш поширеними є фрези з трьома ріжучими гранями для чорнової або чистової обробки. Гладка ріжуча грань забезпечує високу якість оброблюваної поверхні. А рифлена ідеально підходить для чорнової обробки та розкрою матеріалу на оброблювальному центрі. Фрези цього типу найчастіше використовуються для обробки деревини і фанери при виробництві стільців, столів та меблів з масиву деревини.

Спеціально сконструйована група спіральних фрез, призначених спеціально для виробників дверей. Цим інструментом можна фрезерувати кишені під замки або отвори під вічко. Усі спіральні фрези, виготовлені з твердого сплаву люксембурзької компанії Ceratizit, яка є світовим лідером продукції високоякісного твердого сплаву. Фрези виготовляються на новітніх цифрових машинах із збереженням високої точності.

Спіральний фрез типу „позитив-негатив” успішно застосовується для обробки як нижньої, так і верхньої поверхні оброблюваного матеріалу

– Окрім десятків розмірів, вже доступних на складах компанії, ITA TOOLS пропонує також виготовлення спіральних фрез під індивідуальні потреби клієнта – наголошує керівник Відділу Продажів.

– Звичайно, компанія ITA TOOLS займається також і професійним обслуговуванням спіральних фрез, також вмонтованих у термо патронах. Повний асортимент спіральних фрез та інші професійні інструменти доступні в онлайн-каталозі, розміщеному на сайті.

Окремо варто відмітити інноваційне рішення, яке завоювало визнання багатьох клієнтів по всій Європі – покриття спіральних фрез NaDia, що містить алмазні частки. Таке покриття в декілька разів збільшує термін використання інструменту з твердого сплаву. Ідеальним поєднанням є спіральна фреза разом з THERMO патроном, який завдяки відсутності місця під цангу і гайки усуває проблему биття, що, в свою чергу безпосередньо впливає на стабільність роботи інструменту і якість обробленої поверхні. До користувача потрапляє фреза вже вмонтована у патрон, готова для встановлення на верстат з ЧПУ.