Точні свердла CMT з інноваційним покриттям PTFE

Свердла фірми CMT виготовляються в класі точності G7, що гарантує ідеально точне виконання отвору

Найважливішим елементом в процесі свердління в деревині чи в деревопохідних плитах є правильний вибір типу свердла, відповідно до оброблюваного матеріалу і параметрів. На ринку постійно з’являються все більш технологічні свердлильні верстати, здатні виконувати сотні отворів за хвилину, що дозволяє збільшити продуктивність і виготовлення ще більшої кількості елементів. Оператори, які обслуговують такі свердлильні верстати хочуть максимально використовувати можливості верстату, тому для них важливим є використання високоякісних свердел, які не тільки будуть довго працювати, але також виконуватимуть точні отвори без сколів і вирвань матеріалу.

Свердла CMT зі спецпокриттям
Гама свердл досить широка і залежить від оброблюваного матеріалу та необхідних параметрів сверління

Компанія ITA Tools пропонує широкий асортимент різноманітних свердел, виготовлених компанією CMT, італійським лідером в області інструментів для деревообробки. Клас точності G7, в якому виконані свердла, гарантує точність виконання розміру отвору.

На відміну від широко розповсюджених свердел, які покриті звичайним лаком, свердла CMT покриті спеціальним патентованим матеріалом PTFE, який обмежує прилипання стружки, клею та смоли, що зменшує нагрів інструменту. Виробники свердлильних верстатів рекомендують, щоб на їх верстатах працювали якісні свердла.

Широкий асортимент свердл

В асортименті компанії ITA Tools є широкий спектр розмірів і типів свердел CMT в залежності від оброблюваного матеріалу та параметрів обробки. Є група універсальних свердел, які призначені, насамперед, для деревини, але вони також використовуються в деревопохідних матеріалах.

Наступною групою є свердла EXTREME, які мають спеціальну геометрію леза і призначені для свердління отворів в ламінованій плиті, ДСП. Спеціальне розташування врізного зуба і ріжучої грані під негативним кутом дозволяє уникнути відколів ламінату під час входження в матеріал.

Ще однією групою є монолітні свердла, які повністю зроблені з твердого сплаву HM. Це гарантує високу якість свердла і подовжує термін використання, що дозволяє підвищити ефективність виробництва.

Важливою групою є також алмазні свердла, які мають у десятки разів подовжений термін експлуатації, на відмінно від звиклих свердл з напайкою з HM. Свердла з алмазним врізним зубом найчастіше застосовуються як чашечні свердла.

Новинкою в асортименті є прямі свердла, які можуть працювати як право-, так і лівообертові. Важливим елементом пропозиції є спеціальні свердла, які виготовляються під індивідуальне замовлення клієнта.