Колеса та ролики для деревообробних верстатів

Однією з основних машин на деревообробному виробництві є стругальний верстат. Його ефективність багато в чому залежить від якісних роликів подачі.

Важливість цих елементів не перебільшена. Використання зношених роликів та коліс призводить до того, що верстат не може працювати на повну потужність. Стає неможливою рівна та, що головне — точна робота. Це негативно відбивається на якості обробки деревини та збільшує відсоток браку.

З огляду на розповсюдженість стругальних верстатів, фірма ITA TOOLS Україна почала співпрацю на виключних правах дистриб’юції на території країни зі словенською фірмою ELASTOMERI. Цей виробник вже багато років поставляє високоякісні ролики,колеса і вали для стругальних, шліфовальних, кромкоклеючих, фрезерних верстатів та транспортувальних стрічок. Марка встигла здобути прихильників не тільки в Європі, а й у всьому світі.

Найвищий стандарт якості та широкий асортимент продукції дозволив фірмі зайняти позицію одного зі світових лідерів продукції роликів. ELASTOMERI опирається на багаторічний досвід, що сягає 70-х років минулого століття. В свою чергу, консультанти ITA TOOLS допомагають клієнтам в Україні знайти найоптимальніше рішення з широкої гами продуктів словенського виробника.

Однією з найміцніших сторін фірми є виробництво сталевих роликів подачі. Вони спроектовані відповідно як до виду оброблюваного матеріалу, так і до конструкційних особливостей верстату, для якого ролик призначено. Під час розробки зубців роликів, окрім вже існуючих конструктивних рішень, береться до уваги досвід операторів стругальних верстатів з усього світу.

Сталевий ролик
Сталевий ролик

Другою важливою групою товарів ELASTOMERI є ролики зі штучних матеріалів: гуми, поліуретану та силікону. Широкий вибір твердості дозволяє підібрати деталь, що ідеально підходить до конкретного верстату.

Гумовий ролик
Гумовий ролик. Твердість підбирається відповідно до потреб виробництва

Додатковою перевагою виробника є можливість оперативного виробництва комплектуючих на спецзамовлення. Це гідно оцінять власники верстатів з нестандартним обладнанням.

А в якості альтернативи, можна замовити послугу відновлення гумових роликів та валів для шліфовальних вестатів.

Що важливо, пропозиція ELASTOMERI охоплює обладнання провідних виробників верстатів: WEINIG, SCM, GUBISCH, GUILLIET, LEDERMAC, WADKIN, HERBS, CHUET, FEDERER та HOMAG.