Обробка мінерально-акрилових плит типу Solid Surface

Винайдений компанією DuPont композит Corian був першим матеріалом Solid Surface на ринку.

Пізніше приєдналися інші бренди — Staron, Kerrock, Rausolid, Tuston, Hi-Macs, Hanex, Montelli, AB-Laminati, Akrylika. Композити Solid Surface — це плити, виготовлені з мінерального наповнювача та поліметилметакрилату (ПММА). Мінерально-акриловиа плита використовується для оздоблення у приватному, комерційному та публічному секторах. Прикладів використання дуже багато: від умивальника у вас вдома до стійки казино на круїзному лайнері.

Ці, зазвичай масивні поверхні, служать своїм користувачам довгі роки. Поєднуючи в собі красу і міцність, матеріал Solid Surface відмінно підходить для інноваційних та нестандартних архітектурних рішень, стільниць, різноманітних форм та санітарних виробів, а особливо, раковин, ванн, душових піддонів.

Ми підготували широкий асортимент продуктів для комплексної обробки композитних матеріалів.

Затискний інструмент PIHER, який використовуються в процесі склеювання та обробки Corian

  • Дерев’яні затискачі. Професійне рішення для акрил-мінеральних плит. Затискачі дозволяють точно та міцно з’єднанати деталі. Доступні в розмірах від 20 до 200 см. Рекомендується, щоб склеювані поверхні скріплювались кожні 4-5 см.

Найпопулярніший універсальний вид струбцини, що дозволяє однією рукою швдко стиснути елементи. В залежності від моделі мають силу притискання від 750 Н до 1500 Н.

Завдяки продуманій конструкції, Quick Piher можна пертворити зі струбцини на розпорку, просто перевернувши опорні щелепи на направляючій. До безумовних переваг також відноситься матеріал, з якого зроблено інструмент: зміцнені скловолокном нейлонові щелепи та направляюча з загартованої сталі.

  • Пружинні затискачі використовуються в великих кількостях при доклеюванні та з’єднанні дрібних елементів.

Застосовані міцної пружини гарантує оптимальну силу для міцного з’єднання під час склеювання.

  • Присоски для з’єднання і вирівнювання елементів.

Подвійна з гвинтовим механізмом P30101 дозволяє точно розмістити склеювані елементи. Знаходить застосування при роботі на великих площах з матеріалами типу мінерально-акрилова плита, важкий шліфований матеріал ( граніт, мармур і віконне скло), тощо.

Подвійна з храповим механізмом дозволяє дотягувати оклеєні елементи ( в тому числі і важкі ).

  • Присоски типу Venal. Дозволяють легко і зручно переміщати і транспортувати різного роду ламіновані плити, мінерально-акрилові матеріали, дзеркала, віконне скло, метал, поліровані кам’яні, гранітні та мармурові плити. Корпус виконано з алюмінію. Для менш вимогливих робіт доступні моделі з нейлону посиленого скловолокном (моделі Ven).

Електроінструмент VIRUTEX для обробки Corian

  • Ручна заглибна дискова пила з направляючою шиною SRI174T потужністю 1050 В, оснащена пилою 160 мм дозволяє розпил мінерально-акрилових плит, дорізування елементів, вирізання отворів в стільниці, наприклад під раковину. Глибина різу 55 мм, діапазон кутів 45°- 90°. Направляюча планка 800 мм і 1400 мм.

  • Кутовий фрезер FR217S. Єдиний на ринку запатентований кутовий фрезер, розроблений для профілювання внутрішніх країв на стиках між стільницею і рамкою з таких матеріалів як Corian або Rausolid.

Обладнаний двигуном потужністю 1000 В з електронним настроюванням швидкості і контролем обертів незалежно від навантаження.

Ефект обробки
  • Розроблений спеціально для обробки і ремонту штучного каменя  фрезер FRE317.

Оснащений двигуном потужністю 1800 W з електронним регулюванням обертів від 11500 до 23000/хв, може фрезерувати з максимальною глибиною 100 мм.

Укомплектований додатковою підставкою для фрезерування кутів і з’єднань в стільницях з Corian’у.

Підготовка отворів під злив

Це єдиний доступний на ринку пристрій, оснащений газовим амортизатором для роботи у вертикальній площині. Він відмінно підходить для оброблення з’єднань в штучному камені.

  • Пригоночний електрорубанок CE53S для вирівнювання доклеєних поверхонь з Solid Surface матеріалів.
  • Стрічкова шліфмашина LB31E.
  • Для першого етапу шліфування великих плит використовувається стрічкова шліфмашина Virutex LB31EA. VIRUTEX LB31EA має найширшу шліфуючу поверхню на ринку 175×100 мм і швидкість подачі стрічки 400 м/хв для швидкої і ефективної обробки поверхні і з’єднань.

 

  • Ексцентрикова шліфмашина RTE146L / RTE46L. Використовується для чистового шліфування поверхні, доступна у версії з ходом 7 мм і 4 мм.

Інструмент CMT, які використовуються для обробки Corian