Фрезерування гнізда під замок на верстатах з ЧПУ

Вибірка паза під замок і планку.

Висока якість і надійність продукції дозволили німецькій компанії ATEMAG завоювати стабільну позицію на світовому ринку серед виробників агрегатів для верстатів з ЧПУ.  Завдяки компанії ITA TOOLS Україна, яка є єдиним дистриб’ютором бренду Atemag в нашій країні, місцевий бізнес тепер має можливість використовувати ці агрегати на своїх потужностях. Раніше ми вже писали про цю славетну німецьку марку та основні принципи її виробництва.

Висококласні агрегати бренду Atemag завоювали визнання і довіру навіть найвимогливіших клієнтів. Одним з найбільш популярних пристроїв є модель Extra. Цей агрегат має можливість горизонтального фрезерування в матеріалі. Результатом його роботи є гніздо під замок і планку, зроблене з вивіреною точністю за лічені секунди. Звичайно, окрім обробки дверної і віконної сторярки є багато інших можливостей горизонтального фрезерування, тому агрегати такого типу із впевністю можна назвати універсальними.

Гніздо під замок фрезується довгим фрезом на агрегаті Atemag Extra
Гніздо під замок робиться довгим фрезом на агрегаті Atemag Extra. Додатково можна встановити сопла для видалення стружки

Переваги продуманої конструкції

Extra має два виходи для інструменту, що пришвидшує процес роботи, істотно зменшуючи час на заміну інструменту. Також, завдяки ретельно продуманій конструкції, цей агрегат може працювати з довгими інструментами, які часто використовуються у виробництві дверей. Додатковою опцією є можливість установки двох сопел, що подають повітря для видалення стружки. Точно виготовлені та відкалібровані конічні зубчасті колеса з погрішністю до 0,06 мм гарантують тиху роботу з рівень шуму нижче 80 дБ.

Роботу агрегату Extra та інші рішення компанії Atemag ви можете побачити на каналі ITA TOOLS.