Додаткові можливості п’ятиосьових верстатів з ЧПУ

Агрегат компанії Atemag збільшує можливості операцій на чотирьохосьових верстатах з ЧПУ, але також є ефективним на 5-тиосьових оброблювальних центрах

Агрегат SOFT-TOUCH від Atemag
Агрегат SOFT-TOUCH

Компанія Atemag завдяки надійності своїх агрегатів займає лідируючу позицію на світовому ринку подібних високоточних приладів. Європейські виробники давно впевнились в якості продукції цього німецького виробника, та на повну використовують можливості агрегатів компанії на своїх верстатах з ЧПК. Віднедавна Atemag вийшов і на український ринок.

Агрегати Atemag – це не тільки широкі можливості збільшення операцій на чотирьохосьових ЧПУ, а також сучасні і дуже ефективні рішення для 5-тиосьових оброблювальних центрів.

– Одним із найбільш популярних рішень є Soft-Touch, так званий „плаваючий агрегат” – говорить Мартін Станашек керівник Відділу Продажів ITA TOOLS. – Цей агрегат реагує на вигини оброблювального матеріалу, що дозволяє виконувати пази на однаковій відстані від краю. Soft-Touch також можна використовувати як пристрій для шліфування.

Також відмінним рішенням є агрегат Verti, який дає можливість виготовлення серії свердлінь за одним прохід. Такий варіант відмінно підходить у виробництві акустичних панелей, а також при виконанні отворів під дверні ручки і петлі. Крім стандартних розміщень, є можливість виготовлення головки за проектом клієнта.

Наступний пристрій, який розширює можливості п’ятиосьових ЧПУ – Mega Cutter. Це рішення дозволяє монтаж стругальної головки на ЧПУ для обробки великих площ за один прохід. Дозволяє також монтаж пил, які можуть працювати в пакетах.

Mega Cutter розширює можливості верстатів з ЧПУ
Mega Cutter розширює можливості верстатів з ЧПУ

– Звертаємо вашу увагу також на продукт Quattro, розроблений з чотирма виходами під інструменти з одного гнізда, – додає Мартін Станашек. – Таке рішення дозволяє скоротити час, необхідний на заміну наступного інструменту. Роботу цього та інших продуктів фірми Atemag, ви можете побачити на офіційному каналі ITA TOOLS.