Пристрій для свердління під чашечні петлі різних типів

Ідеальна якість  і повторюваність свердління

При виробництві кухонних меблів, шаф та інших елементів інтер’єру з дверцятами, найважливішим завданням, яке впливає на подальший комфорт при експлуатації меблів, є правильний підбір і монтаж петель.

Якщо в серійному виробництві меблів це не є проблемою, то для невеликих столярних підприємств, які в значній мірі використовують електроінструмент, ефективний спосіб монтажу петель є викликом. Відомі виробники популярних чашечних петель надають прості шаблони для зазначення місць під отвори, однак, таке рішення не гарантує ідеальних результатів.

CMT333 змонтований на фрезерному столі CMT Industrio
CMT333 змонтований на фрезерному столі CMT Industrio

В асортименті компанії CMT Orange Tools є рішення, що забезпечує не тільки ідеальну якість і повторюваність свердління отворів, але, насамперед, дозволяє свердлити швидко і з високою точністю.

CMT333 ручним інструментом
CMT333 ефективно працює в парі з ручним інструментом

Універсальний пристрій для свердління під петлі CMT333.

Інноваційний пристрій дозволяє свердління отворів під найбільш популярні петельні системи, доступних на ринку: Grass, Blum, Mepla, Salice, Hettich, Würtch і під віконні петлі. Важливо, що систему CMT333 можна використовувати як на стаціонарних пристроях, так і з ручним електроінструментом. Це дозволяє працювати в майстерні і на монтажі, і бути впевненим в якості кінцевого продукту.

Будова системи CMT333

Модульна конструкція пристрою дозволяє використовувати змінні головки під конкретні відстані петель. Комплект складається з універсального каркасу, до якого кріпляться головки під петлі. На вибір користувача залишається 6 головок під чашечні петлі, віконні петлі та головка з 5 шпинделями для свердління в системі „32”. Остання дозволяє свердління серії отворів, наприклад, під 5 мм і дюбелі для кріплення полиць. Все упаковано в міцному кейсі, який полегшує транспортування і монтажну роботу.

В асортименті  CMT є свердла стандартної довжини 57,5 мм, призначені для системи CMT333. Модульна конструкція системи і універсальність застосування значно полегшує і прискорює роботу невеликих столярних підприємств, які використовують електроінструмент.

Головка в свердлильному верстаті
Головку можна встановити в свердлильному верстаті

Йдучи назустріч потребам клієнтів CMT має в асортименті також рішення для розточувальних багатошпиндельних верстатів – головка CMT334 для свердління отворів під систему Blum, що монтується на двох свердлильних шпинделях. До головки CMT334 слід застосовувати спеціальні свердла довжиною 38 мм. Застосування головки на багатошпиндельних верстатах, де міжосьова відстань шпинделів-32 мм дозволяє свердлити гнізда за один прохід. Це значно прискорює роботу.

CMT334
CMT334

Пристрій для свердління CMT – це ще одне рішення, призначене полегшити роботу виробникам меблів і підвищити ефективність свердління отворів. У поєднанні з широким асортиментом свердел CMT, італійський виробник в черговий раз підкреслює свою міцну  позицію на ринку.