Інструмент VIRUTEX ще більш доступний для професіоналів

ITA TOOLS Україна є ексклюзивним дистриб’ютором на ринку України продукції торгової марки VIRUTEX. Електроінструмент цього іспанського виробника відомий серед професіоналів та пересічних користувачів як витривалий та водночас інноваційний.

VIRUTEX з 1962 року виготовляє міцні, безпечні, надійні і високоточні пристрої для деревообробки, які відповідають очікуванням професіоналів у всьому світі. Компанія входить до групи світових лідерів у виробництві високоякісного сучасного обладнання.

Від січня 2017 року єдиним дистриб’ютором цієї відомої марки є компанія ITA TOOLS Україна. Широкий модельний ряд інструменту VIRUTEX дає можливість забезпечити клієнту комплексну пропозицію від А до Я, а ITA TOOLS, як дистриб’ютор, робить марку доступною на нашому ринку.

Із задоволенням додаємо іспанську компанію до переліку наших марок, бо знаємо, що інструмент Virutex зібраний бездоганно, працює безвідмовно та має довгий термін експлуатації. Саме за ці якості продукцію цінують десятки тисяч задоволених європейських фахівців, до грона яких віднедавна можуть приєднатись і українські спеціалісти.

Лідер у виробництві верстатів та інструментів

В Іспанії Virutex має більш ніж 2000 дистриб’юторів. А завдяки розвиненій мережі міжнародних дилерів продукцію компанії можна придбати у 60 країнах на 5 континентах. Жодна престижна міжнародна виставка, пов’язана з деревообробною промисловістю, не обходиться без Virutex’а, що дозволяє виробнику відстежувати сучасні тенденції ринку та, водночас, самому піднімати стандарти якості, пропонуючи власні інноваційні розробки.

Компанія була заснована в Барселоні в 1962 році Франциском Відаль Карреса, зараз фірмою керує його син Серхіо Відаль, але батько все ще залишається президентом.

З часом, було відкрито філіал у Франції та спільне підприємство в Німеччині, де виробляється спецобладнання та переносний інструмент, необхідний при виїздних роботах та у фірмах, не обладнаних верстатами з ЧПУ.

Виробничі потужності

Виробничі потужності компанії зосереджені в районі Барселони: в містечку Рубі та в самій Барселоні. В Рубі знаходиться власна ливарня алюмінію, ковальський цех та цех термообробки. В Барселоні знаходиться адмінкорпус, відділ досліджень та розвитку та головна складальна лінія. Virutex сам виробляє більшість компонентів для своїх інструментів. Жорсткий внутрішній контроль сировини, компонентів та процесів на кожному етапі дозволяє підтримувати високу якість кінцевої продукції. Це також дає можливість досить швидко і за доступними цінами доставляти клієнтам запасні деталі для усіх вироблених пристроїв.

Монтаж відбувається в виробничих приміщеннях в районі Барселони
Монтаж відбувається в виробничих приміщеннях в районі Барселони

Кожен з електродвигунів марки Virutex ретельно перевіряється перед монтажем. Після монтажу вже готовий інструмент перевіряється на відповідність стандартам. Окрім того, випадково відібрані екземпляри з кожного модельного ряду піддаються спеціальним тестам на витривалість в шкідливих важких умовах.

Технології

Технічний відділ має усе необхідне найновіше лабораторне обладнання для розробки та тестування продукції Virutex. Компанія з гордістю наголошує на тому, що увесь інтструмент проектується та виготовляється виключно власними потужностями.

Виробник не шкодує часу та коштів на те, щоб бути взірцем якості та стандартом безпеки в галузі.

Що виробляє Virutex?

Асортимент марки дуже широкий і включає в себе як стандартні вироби – куторізки, стругальні, фрезерні та шліфувальні верстати, ручні циркулярні пили, так і рішення, в яких Virutex не має конкурентів – ручні та автоматичні кромкооблицювальні верстати, верстати для нанесення клею та гама різноманітних аксесуарів для облицювання й обрізки кромки ПВХ.

Електроінструменти та аксесуари для монтажу дверей та вікон, такі як фрезер для вирізки під дверні замки FC116U, фрезерний верстат для петель FR129VB, пристрій для різання віконних рам RV70U і фрезер для монтажу ущільнювача RA17VB – запатентовані, та не мають гідних конкурентів на ринку.

Практичний шаблон для виготовлення сходів
Практичний шаблон для виготовлення сходів

Наступні спеціальні продукти – це інструмент Virutex для обробки паркету, для обрізки дверей RZ270S, шаблони для з’єднань, сходів і складних отворів. Асортимент доповнюють фрезерні верстати для обробки і ремонту Corian Solid Surface, пристрої для різання ламінату.

«Наш каталог – це відображення 50 років роботи, – написав у свій час Франциско Відаль Каррес, засновник компанії. – Протягом усього часу ми залишаємося вірними ідеям, які підштовхнули до створення компанії. Сьогодні широкий асортимент нашої продукції – це результат кропіткої роботи над інноваціями і високою якістю. Нас тішить думка, що ми поставляємо деревообробній промисловості „пристрої, які працюють вічно”.