Ефективний розкрій на пильному центрі з підрізною пилою

Найбільш економним і ефективним рішенням є застосування комплекту типу пила HW плюс алмазна підрізна пила.

Асортимент торцювальних пил  ITA TOOLS для розкрою ДСП на пильних центрах і форматно-розкрійних верстатах надзвичайно широкий. До того ж, найбільш ходові позиції завжди доступнимі на складі.

– Важливим є те, що клієнти можуть з легкістю підібрати відповідну пилу для їхнього обладнання за допомогою професійного каталогу ITA TOOLS, який знаходиться на сайті компанії, а також в електронному каталозі, з доступом онлайн.

Пила ITA TOOLS HW
Пила ITA TOOLS дозволяє оптимізувати кошти розкрою плит

В асортименті є декілька десятків розмірів основних і підрізних пил, призначених для найбільш популярного на ринку обладнання. Відноситься це також як до класичних торцювальних пил з діаметром 300 мм і 96 зубами для форматно-розкрійних верстатів, так і з діаметрами 350, 400, 450 і 460 мм для пильних центрів. У пропозиції є також дискові пили для такого обладнання, як Holzma, Schelling, Holz-Her, Giben, SCM. Оферта розроблена спеціально для пильних центрів і форматно-розкрійних верстатів. Тому велика увага приділена підбору алмазних підрізних пил, які все частіше замінють підрізні з зубами HW.

– Багаторічний досвід, який базується на партнерських відносинах з клієнтами, показав, що найбільш економним і ефективним у виробництві є комплект пили HW і алмазної підрізної пили. Таке поєднання є дуже вигідним для клієнтів. Алмазні підрізні пили працюють до 50 разів довше у порівнянні із стандартними підрізними пилами HM.

Алмазна підрізна пила

Дбаючи про відповідний сервіс алмазних підрізних пил і комплексне обслуговування своїх партнерів, ITA TOOLS надає послуги загострення і відновлення підрізних пил. У Мельцю знаходиться парк сучасних верстатів, на якому з високою точністю загострюється алмазний інструмент.

Пили ITA Tools вирізняються високою якістю різання, і при цьому зберігають вигідне співвідношення цін порівняно з пропозиціями конкурентів. Комплект торцювальна пила HW плюс алмазна підрізна є найкращим рішенням для розкрою ламінованого ДСП і МДФ на пильних центрах або форматно-розкрійних верстатах.

Комплексне обслуговування ITA TOOLS і безліч варіантів комплектації машин, дають клієнтам великі можливості вибору найбільш ефективного рішення для розкрою.